Judokamp laatste info

Wat leuk dat er zoveel kinderen hebben opgegeven om met ons mee op kamp te gaan. We gaan wederom naar de Grote Siep in Plasmolen.  

De ingang is aan de Pastoorsdijk in Plasmolen.  Komend vanuit Nijmegen is het vanaf de Rijksweg rechtsaf de Pastoorsdijk op. Meteen de eerste afslag naar rechts het terrein op van Leisurelands. Ouders kunnen door de slagboom op het parkeerterrein parkeren om alles uit te laden en mee de tent op te zetten. 

Het is de bedoeling dat kinderen zelf zorgen voor een tent. Natuurlijk kunnen ze afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om samen in de tent te slapen. Voor kinderen die graag mee willen, maar die geen afspraak hebben met andere judoka’s zoeken wij samen een goed plekje. Voor judoka’s die het spannend vinden alleen of met een vriendje in de tent te zijn, bieden we de mogelijkheid in een wat grotere tent te slapen. Een matje, slaapzak, regenkleding, zwemkleding, handdoek, mok bord bestek ( voorzien van naam ) en een zaklamp heb je nodig. Het is leuk als je spelletjes mee neemt die je samen kunt spelen. En…. laat je mooie kleren thuis! Denk er ook aan om wat extra kleding/ laarzen/ schoenen mee te nemen, zodat er iets droogs aangetrokken kan worden. Wil je met je eigen zonnebrand worden ingesmeerd, zet dan duidelijk je naam op de fles.

We vragen ouders GEEN snoep/ chips of koeken mee te geven. De kinderen mogen 2,00 € zakgeld meenemen. Onze inmiddels beroemde snoep en koekwinkel gaat open en daar kunnen kinderen wat lekkers kopen.

De leiding bestaat uit (jong) volwassenen, overwegend uit de trainers en coaching staf van onze Judoschool, aangestuurd door ondergetekende.

Eventueel medicijngebruik is belangrijk om goed aan te geven en wie verantwoording draagt voor inname ( judoka zelf of leiding kamp ). bij aankomst kan de medicatie worden overgedragen. Zorg dat alles goed is verpakt en duidelijk voorzien van naam.

De kosten voor het kamp bedragen 47,50 € U kunt het bedrag overmaken op rekening NL03RABO0134496612 op naam van Stichting Olympic Judo. Vermeld bij de betaling duidelijk de naam van de judoka. De judoka is pas definitief ingeschreven voor het kamp als het bedrag is betaald. Hiervan krijgt u GEEN extra bevestiging per mail. 

Telefoons en andere elektronica zijn niet toegestaan!!

Nummer dat gebeld kan worden in geval van nood 0625064762

LET OP, net als vorig jaar heeft elke ouder die de kinderen komt brengen met de auto een individuele uitrijkaart nodig. Wij hebben deze kaarten centraal ingekocht en bieden de uitrijkaart gratis aan ouders aan. 1 Kaart wanneer de judoka wordt gebracht, 1 kaart wanneer de judoka wordt opgehaald. Bij aanvang  en einde van het kamp zal een van de begeleiders op het kampterrein klaar zitten om de uitrijkaart af te geven aan ouders. Ouders kunnen zelf de kaart bij de leiding ophalen en met de kaart de poort openen.

Tijdschema:

14  juni 17.00 uur aankomst kamp, ouders zetten mee de tent op, om 17.45 uur vertrek ouders.

16 juni 12.00 uur einde kamp, ouders helpen mee tent afbreken/ opruimen.

Wij hebben er al veel zin in!

Sportieve groet, Gerrie Theunissen


Website door Almarrr.nl