Inschrijven

lidmaatschap judoschool theunissen (jt)

Door onderstaande strook in te vullen geeft u uw zoon/ dochter op voor judolessen. Het opzeggen van dit lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail. De opzegtermijn is een maand voor de volgende betalingsperiode. Vier keer per jaar wordt er per incasso een bedrag van uw rekening afgeschreven. Op 29 augustus, 14 november, 6 februari en 8 mei. Door het invullen van onderstaande strook geeft u tevens tot wederopzegging toestemming voor automatische incasso. U hebt het recht om de Incasso binnen 30 dagen terug te vorderen. Het inschrijfgeld bedraagt 15, - euro. De inschrijfstrook kunt u bij de eerste les inleveren. U ontvangt een infofolder met algemene informatie en een judoposter met drie stickers. Tijdens de schoolvakanties en zon en feestdagen zijn er geen lessen. Regelmatig staat er op onze site extra informatie over bijvoorbeeld examens, wedstrijdjes, kijklessen e.d. 

Examens, banden/ slippen en diverse andere extra activiteiten zijn inbegrepen bij het lesgeld. U kunt via de judoschool een judopak bestellen. De maten gaan op lichaamslengte. Een judopak koopt u vanaf € 22,50 Bij aankoop van een judopak ontvangt uw zoon/ dochter 2 stickers voor op de judoposter. Voor een bestelling kunt u een mail sturen met daarin de naam van judoka, de lichaamslengte, de trainingstijd en dag /locatie waarop uw kind traint. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met betalingsinformatie. Zodra het geld bij ons binnen is wordt het pak tijdens de les afgeven. 

Voor vragen kunt u een mail sturen via onze contact pagina of bellen met ons (op werkdagen van 9.00 tot 15.00 uur) 

inschrijfformulier

U kunt uw kind inschrijven via het inschrijfformulier hieronder. Wilt u toch liever uw kind schriftelijk inschrijven? Dat kan download het inschrijfformulier hier.

* Ik geef toestemming voor incasso van lesgeld JT
Website door Almarrr.nl