Wedstrijdjudo

Judoschool Theunissen is al tientallen jaren actief in het Nijmeegse judo.  Oprichter Gerrie Theunissen heeft een brede staat van dienst binnen het Nijmeegse, nationale en internationale judo. In 2012 was hij Olympisch coach met leerling Jeroen Mooren. Naast Jeroen heeft hij vele judoka’s naar de nationale top gebracht. Kersverse Europees kampioene  ( 2017 ) Geke van den Berg, begon in Groesbeek bij Gerrie haar carrière en kwam al gauw in de jeugdselectie terecht.  Gerrie is naast judoleraar B ook in het bezit van een Topcoach5 opleiding. Deze door het NOC/NSF georganiseerde opleiding is bedoeld voor bondscoaches op Olympisch niveau. De laatste 16 jaar heeft Gerrie naast zijn eigen Judoschool gewerkt met de talenten van Stichting Top Judo Nijmegen. In november 2017 was het tijd voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe setting. Gerrie gaat werken vanuit een kleine setting waarbij iedere judoka veel aandacht krijgt.

Waar talent ervaring omarmt

Binnen de staf van de Judoschool is er sprake van een smeltkroes van ervaring, oude en nieuwe kennis en energie. Maar ook in onze externe contacten zit een bron van ervaring en een overvloed aan mogelijkheden. De moderne judoka traint naast de eigen club ook bij een regionaal training centrum en/ of bij het Nationaal training centrum in Papendal. Naast een judocoach heeft de judoka ondersteuning van een krachttrainer, mentale coach en eventueel een  lifestyle coach.

Directe expertise binnen de judoschool zit bijvoorbeeld in de mogelijkheid dat jonge sporters technisch en tactisch kunnen sparren met diverse (inter)nationale toppers. Oud-wedstrijdjudoka’s helpen zo mee aan  de ontwikkeling van jong talent.

 

Direct naar

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste JT en judonieuws?

Nieuws

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Judoschool Theunissen en begin zo snel mogelijk!

Inschrijven

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Almarrr.nl