Examens

De examens zijn in de maand december en vlak voor de zomervakantie. Ouders en belangstellenden zijn hierbij van harte welkom! Het is altijd een groot feest om alle judoka's examen af te nemen en trots naar huis te zien gaan. Kinderen die om wat voor reden het examen niet mee hebben kunnen doen, mogen het examen op een later tijdstip inhalen. Aan deze examens zijn geen kosten verbonden, dit is inbegrepen bij het lesgeld.

Alle judoka’s met witte tot en met de oranje band zijn hierbij van harte uitgenodigd. Judoka’s die opgaan voor slippen op een groene band of hoger, doen één keer per jaar examen, dat plannen we voor de zomervakantie. Afhankelijk van de leeftijd en de tijd dat ze bij ons op de mat staan, worden de kinderen beloond met een valdiploma, een slip of band. De slippen kunt u op het einde van de band vast naaien.

Wanneer kinderen starten met judo beginnen ze met een witte band. Op een witte band verdienen ze gele/ oranje en soms zelfs groene slippen. Soms ziet u kinderen lopen met wel 5 slippen op een witte band. Dat komt omdat ze dan nog te jong zijn voor een volgende band. Er zitten nooit meer dan 2 slippen met dezelfde kleur op één band. Kinderen die op jonge leeftijd met judo starten en of vlak voor een examen instromen starten met een val diploma.

Voor het dragen van een kleur band hanteren wij de volgende leeftijdgrenzen

Geel
vanaf 7 jaar
Oranje
vanaf 9 jaar
Groen
vanaf 11 jaar
Blauw
vanaf 14 jaar
Bruin
vanaf 16 jaar

Direct naar

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste JT en judonieuws?

Nieuws

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Judoschool Theunissen en begin zo snel mogelijk!

Inschrijven

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Almarrr.nl