Wedstrijdjudo jeugdselectie, -8/ -10/ -12

Kinderen die het leuk vinden om serieus te trainen en aan wedstrijden mee te doen, zijn ingedeeld bij de jeugdselectie. Vanaf 7 jaar ben je van harte welkom om eens mee te komen trainen. Deze judoka's trainen 2 tot 3 keer per week en nemen regelmatig en met succes deel aan wedstrijden. De meest bekende judoka die begonnen is bij onze jeugdselectie is 2 voudig Europees kampioen en Olympisch judoka Jeroen Mooren.

De jeugdselectie van Judoschool Theunissen (JT) bestaat uit 30 tot 40 enthousiaste jonge judoka’s van 7-18 jaar. Ze trainen doordeweeks 2 tot 3 keer en zo'n 20 keer per jaar in het weekend. Ongeveer 15 keer per jaar doen ze op zaterdag of zondag mee aan een wedstrijd. De wedstrijden kiezen we met zorg uit zodat de juiste judoka op het juiste toernooi staat. De coaching is in handen van de technische staf van JT. De technische staf staat onder leiding van Gerrie Theunissen. Bij de meeste trainingen wordt hij geassisteerd door judoka's met zwarte band om zo alle judoka’s regelmatig persoonlijke aandacht te geven.

Naast een technisch goede opleiding is er bij de jeugdselectie ook aandacht voor teambuilding en mentale aspecten zoals doorzettingsvermogen, omgaan met verlies en verantwoordelijkheid voor je trainingspartners.

Judoka’s die willen deelnemen aan de jeugdselectie krijgen altijd eerst een proefperiode van een maand. Na deze periode kijken we of de judoka geschikt is om door te gaan met deze wedstrijdtrainingen.

Judoka's betalen een vast bedrag per periode. Dit bedrag bestaat uit twee gedeeltes, een deel contributie en een deel wedstrijdtegoed. Van dit laatste deel wordt deelname aan wedstrijden en extra activiteiten betaald.

Direct naar

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste JT en judonieuws?

Nieuws

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Judoschool Theunissen en begin zo snel mogelijk!

Inschrijven

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Almarrr.nl