Ga jij met ons mee op judokamp

GA JIJ MET ONS MEE OP JUDOKAMP?

Van 14 tot en met 16 juni kamperen we als vanouds met judoka’s van 8 tot en met 12 jaar op het terrein van de Mookerplas in Plasmolen. Het is de bedoeling dat kinderen zelf zorgen voor een tent. Natuurlijk kunnen ze afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om samen in de tent te slapen. Voor kinderen die graag mee willen, maar die geen afspraak hebben met andere judoka’s zoeken wij samen een goed plekje. Een matje, slaapzak, regenkleding, zwemkleding, handdoek, mok bord bestek ( voorzien van naam ) en een zaklamp heb je nodig. Het is leuk als je spelletjes meeneemt die je samen kunt spelen. En…. laat je mooie kleren thuis!

De leiding bestaat uit (jong) volwassenen, overwegend uit de trainers en coaching staf van onze Judoschool, aangestuurd door Gerrie Theunissen.

Opgeven gaat per mail, stuur een bericht naar judotheunissen@gmail.com, zet daarin je naam, geboortedatum en het mobiele nummer van je ouders. Eventueel medicijngebruik is belangrijk om goed aan te geven en wie verantwoording draagt voor inname (judoka zelf of leiding kamp). Je krijgt na inschrijving altijd een bevestiging per mail. Let op, indien er medische of andere zaken zijn die wij als begeleiders moeten weten in het belang van uw kind, vermeld dit dan bij inschrijving! Bijvoorbeeld, allergieën, epilepsie, geen zwemdiploma’s, medicijngebruik, of andere belangrijke zaken waar we rekening mee kunnen houden.

De kosten voor het kamp zijn €49,00 het bedrag kan worden overgemaakt op rekening NL03RABO0134496612 op naam van Stichting Olympic Judo. Vermeld bij de betaling duidelijk de naam van de judoka. De judoka is pas definitief ingeschreven voor het kamp als het bedrag is betaald. Hiervan krijgt u GEEN extra bevestiging per mail. Informatie over het judokamp volgt vanaf 5 juni op onze site, www.judoschooltheunissen.nl

Telefoons en andere elektronica zijn niet toegestaan!!

TIJDSCHEMA:

14 juni 17.00 uur aankomst kamp, ouders zetten mee de tent op, om 17.45 uur vertrek ouders.

16 juni 12.00 uur einde kamp, ouders helpen mee tent afbreken/ opruimen.

Wij hebben er veel zin in!!


Website door Almarrr.nl