Examens in de buitenlucht voor alle judoka's tot en met 18 jaar

Examens zomer 2020 voor judoka’s t/m 18 jaar

Beste judoka ’s en ouders,

We sluiten elk jaar het seizoen af met een gezamenlijk examen, ook nu willen we judoka’s de mogelijkheid bieden nog voor de vakantie examen te doen voor een slip of band. Dit jaar zal de nadruk liggen op het weer met veel plezier samen kunnen sporten. Judoka’s uit de jeugdselectie zullen de kinderen helpen met de worpen en grepen, zodat ze succesvol het examen kunnen afsluiten. Het is helemaal niet erg als je worpen en grepen bent vergeten, we maken er met elkaar een mooi examen van.

Om dit mogelijk te maken werken we in kleine groepen op een judomat in de buitenlucht, waarbij per judoka 1 ouder van harte welkom is om te blijven kijken. Ouders blijven op 1,5 meter afstand van elkaar en van de andere judoka’s zodat we er met elkaar ervoor zorgen dat alles veilig blijft.

We kunnen ons voorstellen dat deze mogelijkheid niet voor iedereen past en dat een judoka liever wacht met het examen tot na de vakantie. We willen graag weten wie er deel wil nemen aan het examen voor en wie na de vakantie. Dan kunnen we met die info voor nu een goed programma maken en voor de overige judoka’s de mogelijkheid creëren om na de vakantie examen te doen. ( waarschijnlijk eind september/ begin oktober )

Stuur aub een mail voor 10 juni als uw zoon/ dochter voor de zomervakantie NIET aan het examen deel neemt! Wanneer wij geen mail ontvangen, gaan we ervan uit dat de judoka deel zal nemen aan het examen in juni of juli. 

 Ouders ontvangen in de week na 10 juni de tijd waarop de judoka wordt verwacht.

De examens worden gehouden op:

20 juni alle judoka’s van 3-7 jaar (alle afdelingen)

21 juni jeugdselectie

27 juni judoka’s uit de Klif 8 -12 jaar

28 juni judoka’s uit de Weezenhof 8 -12 jaar

4 juli overige groepen 8 -12 jaar (Beek, Wijchen, Molenhoek, Malden, Windroos)

5 juli 13 jaar en ouder

De examens worden gehouden bij ons in de tuin, Hoogenhofseweg 3 in Heumen. Via navigatie zijn wij niet altijd goed te bereiken. Wij wonen in het Heumense deel van Molenhoek. Als je rijdt via navigatie kun je het beste het adres intypen, Molenstraat 10 in Heumen. Wij zijn de buren van Molenstraat 10 en wonen in het houten huis aan het zandpad, Hoogenhofseweg nummer 3. Er is genoeg ruimte om de auto te parkeren op de oprit of aan het pad.

Bovenstaand programma gaat alleen door bij droog weer! 

Bij slecht weer proberen we het examen te verplaatsen naar een andere datum. Judoka’s en ouders worden hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

13 jaar en ouder Examens op 5 juli ( tussen 10.00-13.00 uur delen we de groepen in)

Donderdag 28 mei hebben we het bericht ontvangen dat ook deze leeftijdsgroep weer samen mag trainen zonder 1,5 meter afstand. Goed nieuws, want zo kan ook deze groep judoka’s met elkaar aan het examen deelnemen. Net zoals bij de leeftijdsgroep tot en met 12 jaar laten we veel zien/ doen we veel voor, zodat ook jullie ondersteuning hebben bij je examen. Goed je best doen staat bij ons bovenaan!

Omdat jullie nog niet met elkaar hebben mogen trainen, willen we de mogelijkheid bieden om extra trainingen te volgen. Judoka’s van 13 jaar en ouder zijn welkom op de volgende buiten trainingen. Je bent dus op alle locaties van harte welkom en mag vaker in de week een training volgen.

Maandag Weezenhof 30-03 grasveld naast de zaal 19.15 uur tot 20.00 uur

Dinsdag Goffert hoek Slotemaker de Bruineweg, Steinweglaan 18.15-19.00 uur. Judoka’s die het leuk vinden om daarna nog aan te sluiten bij het bootcamp zijn van harte welkom van 19.30-20.15 uur op het grote grasveld aan de Fagelstraat.

Woensdag Nijmegen Noord, Annabellastraat, 18.00-18.45 uur

Website door Siteraise