Uitnodiging judokamp

Ga je ook mee op judokamp op 14, 15 en 16 juni?

Ook dit jaar organiseert Judoschool Theunissen weer een te gek judokamp voor jongens en meisjes van 8 t/m 13 jaar. We gaan wederom naar de Grote Siep in Plasmolen. Het is de bedoeling dat kinderen zelf zorgen voor een tent. Natuurlijk kunnen ze afspreken met vriendjes en vriendinnetjes om samen in de tent te slapen. Voor kinderen die graag mee willen, maar die geen afspraak hebben met andere judoka’s zoeken wij samen een goed plekje. Een matje, slaapzak, regenkleding, zwemkleding, handdoek, mok bord bestek ( voorzien van naam ) en een zaklamp heb je nodig. Het is leuk als je spelletjes mee neemt die je samen kunt spelen. En…. laat je mooie kleren thuis!

De leiding bestaat uit (jong) volwassenen, overwegend uit de trainers en coaching staf van de judoschool, aangestuurd door ondergetekende.

Opgeven gaat per mail naar judotheunissen@gmail.com, daarin staat; je naam, geboortedatum en het mobiele telefoonnummer van je ouders. Eventueel medicijngebruik is belangrijk om goed aan te geven en wie verantwoording draagt voor inname ( judoka zelf of leiding kamp ). Je krijgt na inschrijving altijd een bevestiging per mail terug . De afgelopen jaren hebben we niet alle kinderen mee kunnen nemen, geef je daarom zo snel mogelijk op. Let op, indien er medische of andere zaken zijn die wij als begeleiders moeten weten in het belang van uw kind, vermeld dit dan bij inschrijving! Bijvoorbeeld, allergieën, epilepsie, geen zwemdiploma’s, medicijngebruik, autisme ed.

De kosten voor het kamp bedragen 33,00 € U kunt het bedrag overmaken op rekening NL03RABO0134496612 op naam van Stichting Olympic Judo. Vermeld bij de betaling duidelijk de naam van de judoka. De judoka is pas definitief ingeschreven voor het kamp als het bedrag is betaald. Hiervan krijgt u geen extra bevestiging per mail. 

Informatie over het judokamp volgt vanaf 3 juni op onze site, www.judoschooltheunissen.nl

Voor judoka’s geboren uit 2006 en 2007 organiseren we dit jaar een dropping en een survival tocht!

Telefoons en andere elektronica zijn niet toegestaan!!

Tijdschema:

14-6 17.00 uur Aankomst kamp, ouders zetten mee de tent op, om 17.45 uur vertrek ouders.

16-6 12.30 uur Einde kamp, ouders helpen mee tent afbreken/ opruimen.

Wij hebben er al veel zin in!!

Met sportieve groet, Gerrie Theunissen

Website door Siteraise