Nieuwsbrief oktober 2019

Beste judoka’s en ouders, in deze nieuwsbrief staat informatie over verschillende activiteiten die we de komende maanden organiseren.

Extra trainen in de Weezenhof? Nieuwe groep op dinsdag 17.30-18.45 uur

Bij deze nodigen we je uit voor een extra (2e) trainingsmogelijkheid per week. Tijdens deze training wordt er wat serieuzer getraind en wordt er meer aandacht besteed aan wedstrijdregels, om je voor te bereiden op wedstrijden die we zelf organiseren of in de buurt bij samenwerkende clubs.

Adres:             Weezenhof 30-03

Dag en tijd:     Dinsdag 17.30-18.45 u.

Voor wie:        Gemotiveerde judoka’s van 7 t/m 10 jaar

We starten na de herfstvakantie bij voldoende belangstelling op 22 oktober met deze training. Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar judotheunissen@gmail.com Kosten voor twee keer trainen per week 76,00 € per periode.

Uitnodiging Trainingskamp 2 & 3 november 2019 voor jongens geboren in 2009-2011

            

Op 2 en 3  november 2019 organiseert Judoschool Theunissen een Judo Trainingskamp. Tijdens dit kamp zullen judo en fysieke trainingen worden aangeboden voor jongens in 2009-2011 geboren. Onze doelstelling hierbij is plezier en ontwikkeling.  We organiseren regelmatig voor onze jeugdselectie een trainingskamp, nu bieden we ook recreatieve jongens de mogelijkheid om aan dit kamp deel te nemen. We starten op 2 november om 11.00 uur en op zondag 3 november kunnen de judoka’s om 12.00 worden opgehaald.

Plaats: Dojo Nijmeegse Judo Vereniging, Fagelstaat 1 te Nijmegen

Kosten & inschrijving: het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per deelnemer. Hierbij inbegrepen zijn: alle trainingen, maaltijden en overnachten.

Meenemen: matje, slaapzak, trainingskleren, judopak, handdoek, bidon, bord, bestek en beker eventueel een spelletje (geen telefoon/ digitale spelletjes)

Doe jij ook mee? Inschrijven is mogelijk tot 25 oktober via judotheunissen@gmail.com, stuur een bericht met daarin je naam en telefoonnummer van je ouders.

Website Judoschool Theunissen geschikt voor mobiele telefoon

Vanaf heden is onze website vernieuwd en gemakkelijk toegankelijk voor de mobiele telefoon, met dank aan Almar Groenewald , www.almarrr.nl, neem eens een kijkje op www.judoschooltheunissen.nl en zie wat er de komende maanden op onze agenda staat.

Grote Clubactie, welke groep wint dit jaar de groepsprijs?

De eerste boekjes druppelen binnen, in de week na de herfstvakantie geven we via onze site een eerste update welke groep tot nu de meeste loten per judoka heeft verkocht. Voor de groep die de meeste loten verkoopt per judoka hebben we ook dit jaar weer een leuke groepsprijs! De Grote Clubactie heeft een voucher voor kinderen die 20 of meer loten hebben verkocht. Benieuwd naar welke kaartjes je dan verdient en welke korting je krijgt? Kijk op www.clubactie.nl

Geen recreatieve lessen in de herfstvakantie

Van 14 tot en met 18 oktober is het herfstvakantie en zijn er geen recreatieve lessen.

Reünie vrijdag 1 november

Op vrijdagavond 1 november organiseert Gerrie Theunissen voor oud JT/ JV Groesbeek  jeugdselectie judoka's een reünie training in de dojo Fagelstraat 1 van 19.30 Tot 20.45 uur. Het zou leuk zijn je op de mat te ontmoeten en daarna bij te kletsen onder het genot van een drankje. Hopelijk tot dan. Laat even weten of je komt via gtheunissen@judoschooltheunissen.nl  Bij een grote opkomst wijken we eventueel uit naar een grotere dojo.

Website door Siteraise