Geef je nu op Judostrijder voor een dag, zaterdag 1 juni

Dag judostrijder!

Aki en Miki willen graag judoën bij Judoschool Theunissen, alleen heeft de gemene schurk Wasabi en zijn handlangers de Judoschool overgenomen. Kom jij Aki en Miki helpen? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je de strijd aan gaan.

Kom zaterdag 1 juni naar “Judostrijder voor een dag” in De Klif, te Oosterhout. Test je skills door de activiteiten te doorlopen en versla Wasabi in het eindspel.

Geef je op via judotheunissen@gmail.com (stuur je naam + leeftijd en vermeld dat je je opgeeft voor 'judostrijder voor een dag!') Judostrijders betalen €3,50 als je je opgeeft via de mail. Aan de deur is entree €5,00 contant. Je krijgt van ons een bevestigingsmail terug met daarin de betalingsgegevens.

De voorlopige indeling is als volgt

10.30-11.30 uur kinderen van 4 en 5 jaar

12.00-13.30 uur kinderen van 6 tot en met 8 jaar

14.00-15.30 uur kinderen van 8 jaar en ouder

Overleg is altijd mogelijk om samen met je vriendje of vriendinnetje in een groep te komen, of met je broertje/ zusje. Goed om aan te geven in de mail als je je opgeeft.

Iedereen is welkom! Dus nodig vooral je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes ook uit! Voor iedere leeftijdsgroep hebben we leuke uitdagende activiteiten bedacht, De precieze tijden voor jouw leeftijdscategorie staan op onze site vanaf 27 mei.


Website door Siteraise