Doe jij mee Grote Clubactie 2020 Start 19 september

Beste judoka’s en ouders,

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Voor de tien judoka’s die de meeste loten hebben verkocht is er een leuke prijs, een waardebon van maar liefst 10,00 euro. Net zoals vorig jaar hebben we ook een groepsprijs voor de groep die gemiddeld het meeste aantal loten heeft verkocht. Voor alle judoka’s uit deze groep hebben wij een leuke verrassing!! De opbrengst van de verkoop van de loten willen we, net zoals afgelopen jaar, besteden aan extra activiteiten die we in de maanden januari tot en met juni organiseren voor al onze jeugdleden. Info hierover volgt!

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en/ of per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje aan de binnenzijde van de voorkant.

Wanneer het lot handmatig wordt ingevuld, let je erop dat het rekeningnummer en de naam duidelijk leesbaar zijn en dat alle vakjes van het IBAN nummer zijn ingevuld.

Online loten verkopen:

Via onderstaande link kun je ook loten verkopen

https://clubactie.nl/lot/judoschool-theunissen/408742

Deel de link met je familie en vrienden en verkoop zo loten. Kopers kunnen online loten bestellen, zelfs op naam van de judoka. Door op de link te klikken kom je in een scherm waarin je alles online in kunt vullen. Om de privacy van alle leden te waarborgen wordt alleen de voornaam en de eerste letter van de achternaam weergegeven. Deze link kun je ook rond sturen via what s app of mail. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Dit jaar krijgen alle judoka’s die drie of meer loten verkopen en het boekje op tijd hebben ingeleverd een verrassing. Deze wordt uitgedeeld in november.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen, lever dan het boekje uiterlijk in 26 tot en met 30 oktober, bij je judoleraar of lerares. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Als je je boekje inlevert ontvang je drie stickers voor op je poster.

De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de verkoop. We vragen alle judoka’s om zich aan die datum te houden!!! Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.

Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

We hebben er ook dit jaar voor gekozen om alle judoka’s een boekje mee te geven omdat ze vaak hoe jong ze ook zijn, ook graag een boekje willen hebben om loten te verkopen. Het is echter zeer zeker niet onze bedoeling de jongste kinderen op pad te sturen! Via online verkoop kun je gemakkelijk je familie en vrienden bereiken.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Gerrie TheunissenWebsite door Siteraise